‘Passion’

Apa ya terjemahan dari kata ‘passion’ ?

Itu terbersit aja dalam benak ketika aku menonton Oprah tadi di rumah dr. MB (sambil melaporkan banyak hal…namanya juga anak buah).
Konteksnya apa?

Gini.
Dalam acara Oprah Winfrey, ada dr. Oz..dia menjelaskan bahwa “agar seseorang tampak lebih muda daripada usianya, selain exercise, have a balanced diet, penting juga memiliki passion in our lives”. Plus, change the way we see things in our lives.

Aku jadi mikir.
Apa ya, my passion in life? (biar tampang lebih muda daripada usia sebenernya gituuuuu).
Ah,iya.
My passion in life, ternyata, children ! All kinds of children, termasuk yang special needs sekalipun. So.. tenang… am on the right track.
Kalau perkara “change the way we see things in our lives”…kayaknya juga udah lumayan deh. Masih berobat jalan sih. Hehehe….

So… what are your passion in life?
Biar tampang lebih muda! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s